Содржина

У овој емисији Бунт, на РТС 2 у среду увече: о музичким издањима која су обележила крај године, о новом лајв албуму Срѓана Гојковиќа Гилета и групе "Магиц Бусх", о бенду "Буч Кесиди", упознаќете хард рок састав "Р.О.Ц.К.", премијерно видети спот бенда "5 минута славе" и - још много тога!
Са Срѓаном Гојковиќем Гилетом и Дамјаном Дашиќем, новинарска екипа Бунта разговарала је о лајв албуму "Ретко свиране песме" Гилета и бенда "Магиц Бусх", са концерта одржаног у марту прошле године, у Дому омладине Београда.
Песма "Не дам вам ништа" бенда "Мистер Хајд" из Петровца на Млави, била је хит августа "Топ Листе Бунт". О овој песми, као и албуму "Знаш ко си", за емисију "Бунт" говорили су Александар Филиповиќ Филип и Ненад Николиќ Шоне.
Након првог распродатог концерта у сали "Американа", Дома омладине Београда, "„Буч Кесиди" су успешно продали карте и за други коцерт! Тако ќе бенд 21. и 22. децембра наступити пред преко 1200 људи и то ќе бити њихов највеќи соло концерт у Београду. Осим у престоници, недавно су имали и распродате концерте у Новом Саду и Крагујевцу, два распродата концерта у Нишу, а "слична ситуација" се очекује и за конерте у Зајечару и Бања Луци. Зато "Буч Кесиди" јесу један од оних домаќих бендова који доказују да сцена и даље живи и да је добар звук - и даље у моди. А еуфорији оваквог подвига, сигурно доприноси и њихов тек објављени албум - "Еуфорија"...
Представиќемовам и хард рок састав "Р.О.Ц.К.", који је недавно објавио истоимени деби албум, са осам узбудљивих песама. Ова група на свој, ауторски начин, негује тврѓи звук седамдесетих и осамдесетих година прошлог века...
Новосадски панк састав "Пет Минута Славе", био је овогодишњи финалиста Бунт Рок Фестивала РТС-а. Након изузетно запажених концертних наступа и објављивања албума првенца, успешну годину приводе крају спотом за песму "Ленка", чија ќе премијера бити у овом издању емисије "Бунт".
Биќе речи и о деветом Београдском ауторском рок фестивалу Удружења рок музичара Србије, "Демо фесту" - земунског клуба "Фест", традиционалном 46. предновогодишњем маскенбалу Клуба Студената Технике као и о осталим атрактивним догаѓајима које тим Бунта препоручује - да их не пропустите...
Захваљујуќи вашим гласовима, Хит новембра "Топ Листе Бунт" је песма "То је љубав", актуелних победника Бунт Рок Фестивала, бенда "Лагана Среда".
А ове среде, представљамо - првих 5 предлога за месец децембар.
Аутор емисије: Бранка ГлавоњиќНовинари: Катарина Вујовиќ и Стефан ЈовчиќРедитељ: Јован Бачкуља

Слики

БунтБунтБунтБунтБунтБунтБунтБунтБунтБунтБунт

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тоxиц Емотион

    image
    Музичка емисија на Тоxиц ТВ-у.
  • Топ 10 (урбаних хитова)

    image
    За вас смо припремили листу од 10 најбољих урбаних хитова, стога се опустите и уживајте у наредним глазбеним минутама!
  • Музички микс

    image
    Музички микс...
  • MTV Rewind

    image
    Step into the MTV Time Machine and travel back to check out what tracks were stealing our hearts and ruling the charts!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.