Содржина

Нова недеља и нове три теме у РТС ординацији. У кухињи ќе здраве слаткише припремати Тамара Грујиќ, сазнаќете како се подочњаци могу средити и на крају ќе 5 савета о имунитету деце дати педијатар и имунолог.
У првом делу емисије, Храна као лек, Тамара Грујиќ, познато лице РТС-а, припремаќе два здрава слаткиша. Видеќете како прави мафине и још један занимљив дезерт од ананаса. Она ќе искрено говорити о томе како је поднела трудноќу као и како се сналази са својом недавно роѓеном ќерком, Ленком. Здраве слаткише прокоментарисаќе нутрициониста Марко Петровиќ.
У Ординацији ќете сазнати како код куќе можете ублажити подочњаке, али и видети како изгледа један од третмана за њихово ублажавање. Како се у регију подочњака аплицирају такозвани филери хијалурона показаќе др Светлана Богдановиќ Рашковиќ, специјалиста пластичне, етстетске и реконструктивне хирургије. Сазнаќете и које се све методе могу применити.
5 савета биќе о имунитету деце. Врло корисне и употрербљиве савете даќе проф. др Борислав Каменов, педијатар и имунолог. Он ќе објаснити шта би деца у исхрани требало да избегавају, колико је пута годишње прихватљиво да се разболе, коју улогу имају пробиотици у стварању имунитета и још много тога.
Аутор и водитељ је Марија Поповиќ.Редитељ емисије је Петар Станојловиќ.

Слики

РТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординацијаРТС ординација

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.