poster

Звијезде под хипнозом

Zvijezde pod hipnozom (2019)

шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 7.8/10
(17 гласови)

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Забавни схоw Звијезде под хипнозом ускоро стиже на Нову ТВ. Продуценти најављују прегршт забаве јер овај јединствени схоw преузима контролу над познатима и доводи их у невјеројатне ситуације и то све под - хипнозом!
Концепт емисије је такав да водитељи, Душан Буќан и хипнотизер Тимотео Црнковиќ, у студију схоwа једном тједно угосте звијезде које су пристале проќи кроз процес хипнозе. Ова јединствена емисија повест ќе хипнотизиране јавности познате особе кроз лудо путовање препуно забаве, како за њих, тако и за све гледатеље. Звијезде ќе се наќи на пола пута измеѓу сна и јаве, на мјесту гдје неќе знати што их је снашло, и то све пред камерама овог забавног схоwа. У емисијама ќемо видјети претходно снимљене скечеве који се измјењују с хипнозама уживо на самој позорници у студију гдје ќе звијезде, управо тијеком емисије, имати прилику по први пута погледати се у хипнотизираном стању.

Слики

Звијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Extreme Road Videos (2021)

    image
  • Pasdite ne Alsat

    image
  • Ciao Maschio (2021)

    image
  • Junior Eurovision Song Contest

    image
    Детски избор за песна на Евровизија или скратено Детска Евровизија — музичко натпреварување наменето за деца. Се одржува од 2003 година, а натпреварувачите мора...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.