poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 153

Содржина

Јесте ли и ви меѓу онима који стално изнова одлучују вјежбати, но сваки пут вас нешто спријечи? Најчешќе је то недостатак воље. Ако узалуд плаќате чланарину у некој теретани јер не одлазите вјежбати, погледајте овотједну емисију Здравље на квадрат.
Лимун, чешњак и маслиново уље. Све су то здраве намирнице које људи често користе у различите сврхе, а не само за храну. Штовише, често се говори и о љековитости тих намирница. Јесу ли оне заиста љековите или су те тврдње ипак претјеране, открива лијечник обитељске медицине Милан Мазалин.
Разлози губитка зуби могу бити лоша хигијена усне шупљине, пародонтоза или пак нека траума. У емисији сазнајте што се чини када особа из било којег разлога изгуби своје зубе.
Мождани удар један је од главних узрока смртности у свијету и у Хрватској. Битно је нагласити важност правовременог препознавања можданог удара, а самим тиме и лијечења. Сазнајте што о овој теми кажу врхунски стручњаци.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
  • Код нас дома (2017)

    image
    У новој мозаичној емисији Код нас дома уживо од понедјељка до петка на Првом програму ХТВ-а у свијет популарне културе, глазбе, гастрономије, моде, хобија,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.