Рукомет: Швицарска - Хрватска

(2019)


Содржина

Квалификацијске утакмице за Еуропско првенство 2020. настављају се у скупини 2, а у петом колу Швицарска очекује Хрватску. РТЛ увијек вјерно прати Каубоје па ќемо и нови сусрет наших репрезентативаца моќи гледати у сриједу, 12. липња од 17:45 сати, најприје емисијом из студија, у којој ќе нам увод дати Марко Варгек и његови гости - Горан Шпрем и Валтер Матошевиќ, након чега слиједи пријенос уз коментаре Филипа Бркиќа и Владе Шоле.
Након четири кола, тј. побједом против Србије у Задру средином травња Хрватска је осигурала наступ на првенству те се на љествици смјестила на водеќе мјесту са седам бодова. Слиједи Швицарска са шест бодова, Србија с два те на посљедњем мјесту Белгија с једним бодом.
На отварању квалификација у студеном прошле године Хрватска се веќ сусрела са Швицарском те теже него што се очекивало дошла до побједе, с тим да су Швицарци на полувремену имали чак и гол предности. С обзиром на „тешку битку“ у Градском врту, у Швицарској се може предвидјети неизвјестан сусрет, мада Каубоји овога пута могу нешто опуштеније приступити утакмици у Зугу, у Боссард Арени, с обзиром на „комотну“ позицију на таблици. Но Хрватска увијек тежи побједи тако да ќе Черварови изабраници сигурно тражити тријумф усред Швицарске, а изборник представу достојну Хрватске.

Слики

Рукомет: Швицарска - Хрватска
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.