poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 138

Содржина

Она је побједница посљедње сезоне емисије „Твоје лице звучи познато“ - талентирана глазбеница, врхунска перформерица и заљубљеница у здрав начин живота. Она је Маја Бајамиќ! За емисију Здравље на квадрат открила је чиме се тренутно бави и зашто велик дио дана обожава проводити на бициклу.
У посљедњих неколико година све се чешќе узалуд посеже за антибиотицима. Односно, онда када они нису потребни и не могу излијечити болест. Што су они заправо, на какву врсту инфекција дјелују и када их узимати, зна лијечник обитељске медицине Милан Мазалин.
Не каже се без разлога да кожа памти. Излагање сунцу, а особито дуготрајно и онда када је УВ зрачење најинтензивније, оставља трајне посљедице на нашој кожи од којих неке могу бити и опасне по живот. У овотједној емисији сазнајте како правилно штитити кожу од сунца.
Обитељ Матеиног супруга бави се израдом кишобрана, а у том послу ужива и Матеа. Но, положај у којему проводи највеќи дио времена на послу оставља посљедице на њезин врат и краљежницу. Обратила се екипи емисије Здравље на квадрат како би јој кинезиологиња показала вјежбе којима ќе си олакшати.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Movie Mag

    image
    Ил сеттиманале ди аттуалитà цинематографица ди Раи Мовие: ин примо пиано филм ин усцита, цуриоситà, бацкстаге цон интервисте ад аттори е регисти е материале...
  • vox nachrichten

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.