poster

Глазбени специјал: Јефф Буцклеy - Yоу Анд Ме (Албум)

Glazbeni specijal (2016)

Mузика | хрватска

Содржина

Погледајте документарни филм "Yоу Анд И" према истоименом најновијем албуму великога америчкога кантаутора Јеффа Буцклеyја (1966. - 1997.) на којем су његове прве снимке учињене за сессиона у студијима Цолумбиа Рецордса године 1993.
Веќ тада стручњацима из дискографске куќе било је јасно да је Јефф Буцклеy (син такоѓер великога и прерано преминулога кантаутора Тима Буцклеyја) изниман талент, што се послије и потврдило не само артистички него и тржишно.
У филму сниманом на оригиналним локацијама на Манхаттану, уз пуно архивског материјала, о Јеффу Буцклеyју говоре многи глазбеници и пријатељи, његова мајка и роѓакиња, продуценти, критичари, глумци и пријатељи: Халл Wилнер, Дон Кроцхмаз, Стеве Берковитз, Марy Гуилберт, Алисон Раyковицх, Глен Хансард, Даниел Харнетт, Том Цларк, Адам Ротх, Алан Лигхт, Рееве Царнеy и уистину велики глазбеник и гитарист Леннyе Каyе који је славу и углед стекао као један од најважнијих сурадника Патти Смитх.
Аутор и уредник: Анте Батиновиќ

Слики

Глазбени специјал: Јефф Буцклеy - Yоу Анд Ме (Албум)Глазбени специјал: Јефф Буцклеy - Yоу Анд Ме (Албум)Глазбени специјал: Јефф Буцклеy - Yоу Анд Ме (Албум)Глазбени специјал: Јефф Буцклеy - Yоу Анд Ме (Албум)

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Standard

    image
    The rubric presents 5 of the newest videos from all Balkan countries. Every week are presented different videos.
  • Топ 40 (листа продаје домаќих албума)

    image
    Емисија ЦМЦ телевизије која Вам доноси листу Топ 40 домаќих албума.
  • Big Tunes!

    image
    Classic anthems or new dancefloor smashes. As long as they're big tunes, we're playing them all right now!
  • Поп

    image
    Најбоља поп музика на Југотон ТВ-у.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.