poster

Архитектура данас: Град и култура

Arhitektura danas


Содржина

Београд краси аутентичан дух који се ретко где другде може осетити. Одликује га очигледан судар архитектонских стилова, идеологија и филозофија које су током векова изнедриле овај уникатни град, дух и стил.
Али, идентитет једног града, поготово у транзицијским срединама, каква је наша не одреѓују само врхунска архитектонска и културолошка остварења, веќ и сви остали садржаји које стварају људи, различите форме, субкултурног, као и контракултурног спектра. Како прецизном сликом стања на терену, утврдити где је Београд данас, на крају друге деценије новог миленијума.
Саговорници - Милета Продановиќ, сликар и књижевник; Милан Просен, историчар уметности; Александра Шевиќ, архитекта - Виши кустос ЗЗСК Града Београда.
Аутор и уредник серијала: Љиљана Ѓуровиќ

Слики

Архитектура данас: Град и култура

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Кад наш брод плови

    image
    У емисији "Кад наш брод плови" упознајте двојац који путује дуже цијеле јадранске обале и њезиних отока како би истражили риболов. Постоје разне риболовне...
  • РТС Лаб

    image
  • Из сехаре

    image
    Документарна едукативна емисија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.