Содржина

Овај понедјељак Барбари Колар долазе у госте Антонио Нуиќ, редатељ награѓеног филма "Мали", затим екипа удруге "Динамо то смо ми" који говоре о активностима везаним за акцију Динамово прољеќе, отац и син, дизајнери накита Младен и Петар Грубиќ, причају о својој дугогодишњој традицији у изради накита. За крај уживо сонг из глазбене комедије "Фризерај".

Уредник: Elizabeta Biočina

Слики

Код нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас дома

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • vox nachrichten

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.