сезона: 2

епизода: 3

Содржина

Прича о једној од најбитнијих краљица и најмоќњјих жена у светској историји. Краљица Кастиље и Леона, а са мужем Фернандом ИИ и владарка Арагоније, Валенсије, Напуља и Мајорке. Ујединила је земљу, чиме је заопчела шпанска доминација светом. Изборила се за престо, за право да сама изабере супруга, изборила се и са свим дворским и дипломатским сплеткама. Током њене владавина откривена је и Америка. Била је јединствена краљица.

Слики

Kraljica IzabelaKraljica IzabelaKraljica IzabelaKraljica IzabelaKraljica IzabelaKraljica Izabela

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хитлеров круг зла (2018)

    image
    A history of the senior membership of the Nazi Party - Hitler's inner circle - from their history prior to the formation of the Nazi party, the origins of the...
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Princess Margaret: The Rebel Royal (2018)

    image
    How the younger sister of Queen Elizabeth II of the United Kingdom, for better or worse, fully embraced the great social changes of the 1960s and 70s, which...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.