сезона: 1

епизода: 1 - From Communism to Terrorism

Содржина

Серијал од шест епизода посвеќен "1989", даје нам осврт на годину револуција широм света. Нова политика совјетског лидера Михаила Горбачова је довела до пада Берлинског зида; након храбрих протеста на тргу Тјенанмен дошло је до пада владе; широм Источне Европе дошло је до промена. Бивши секретар Џејмс Бејкер и угледни новинар сведоци су ових догаѓаја и пренеќе нам своје искуство.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ostavi sve i čitaj

    image
    Емисија "Остави све и читај" нас кроз сваку епизоду упознаје са младим и растуќим надама књижевности, издавачима и људима, са подручја бивше Југославије, који нам...
  • Региоскоп

    image
    Документарни филмови.
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Трговци аутомобилима (2003)

    image
    Придружите се искусном трговцу аутомобилима Микеу Бреwеру и врхунском механичару Едду Цхини док пролазе кроз аутомобилске авантуре. Главни задатак серије Трговци...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.