poster

Холандска лига: Херацлес - ПСВ

Eredivisie

Фудбал, Cпорт | Холандија

Содржина

Ередивиси е највисоко ниво на холандската фудбалска лига. Лигата е основана во 1956 година, две години по почетокот на професионалниот фудбал во Холандија.

Слики

Холандска лига: Херацлес - ПСВХоландска лига: Херацлес - ПСВХоландска лига: Херацлес - ПСВХоландска лига: Херацлес - ПСВХоландска лига: Херацлес - ПСВХоландска лига: Херацлес - ПСВХоландска лига: Херацлес - ПСВХоландска лига: Херацлес - ПСВ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Frauen-Bundesliga

    image
    Фрауен-Бундеслига, тренутно позната као ФЛИЕРАЛАРМ Фрауен-Бундеслига из спонзорских разлога, је највиши ниво лигашког такмичења за женски фудбал у Немачкој....
  • Danish Superliga

    image
    Суперлига Данске у фудбалу је највиши ранг фудбалских такмичења у Данској. Одржава се у организацији фудбалског савеза Данске.
  • Chelsea TV

    image
    Телевизијски канал посвец́ен навијачима енглеског фудбалског клуба Премијер лиге, Челсија.
  • Friendly Matches Football

    image
    Пријателските фудбалски натпревари се сметаат за ненатпреварувачки и главно се користат за "загревање" на играчите за новата сезона/натпреварувачкиот натпревар.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.