Содржина

У Крагујевцу ради најсавременији пречистач за воду. У каквој су вези отпадне воде и струја - из прилога Невенке Ѓелиќ.
Уместо да ради као правник, Милош Савиќ из Глушаца код Богатиќа, са својим пријатељем, почео је да узгаја љути рен. О исплативости посла и плановима извештава Ненад Томашевиќ.
У претходна три месеца, у општини Рума отворена су четири бесплатна вртиќа, предстоји отварање још једног - у Платичеву. У њему ќе моќи да бораве и деца чије маме раде у тамошњој фабрици а не живе у том месту. Из втриќа се укључује Гордана Мањенчиќ.
Од појављивања романа "Корени" Добрице Ќосиќа, полемисало се да ли му је инспирација за главног јунака био трстенички трговац Стеван Катиќ. Полемику је актуелизовала и серија "Корени" која се приказује на нашој телевизији. У Катиќа куќи у Трстенику била је Љиљана Раичевиќ.Приче из Србије доступне су на дигиталној платформи РТС Планета
Приче из Србије доступне су на дигиталној платформи РТС Планета
Пратите нас на Јутјуб каналу и Фејсбуку
Уредници емисије: Гордана Петровиќ и Дане Илиќ
Одговорна уредница Редакције Дописништва: Гордана Јаковљевиќ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Une semaine dans le monde

    image
  • Дневник 1

    image
    Детални информции за настаните на денот во Македонија и светот
  • Хоризонти

    image
    Гледајте Хоризонте, дневне приче о занимљивостима из свијета политике, бизниса, спорта, културе, знаности и забаве. "Мале", али стварне животне позадине догаѓаја...
  • Headline News

    image
    Russia Today delivers latest news on current events from around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.