епизода: 5

Содржина

Биолошки инспирисан дизајн одражава природу и њена биќа кроз облике као и кроз избор материјала за израду детаља, одеќе, накита, намештаја или аутомобила. Било да облици подражавају цветове, лептире, паукову мрежу или само правилне геометријске облике, сви њихови узори потичу из природе.
Фотографија је чувар историје. Без обзира на то да ли је реч о традиционалној или дигиталној фотографији, увек је она резултат личног истраживања неког социјалног или културног феномена, појаве или питања. Фотограф увек покушава да досегне неку скривену лепоту.
Дизајн у складу са природом је онај који у нама буди доживљај лепоте док фотограф, сликајуќи мотиве из природе, не тежи да превазиѓе њену лепоту веќ да нам дочара сложеност односа човека и природе.
Уредник и сценариста: Јелена Радовиќ ЈовановиќРедитељ: Бојан ВоркапиќМонтажер: Јована Филиповиќ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Добра земља

    image
    Емисија о пољопривреди, сеоском животу и храни. Пољопривреда се последњих година мења брзо, као никад до сада. Грана економије која је некада уживала статус...
  • O živalih in ljudeh

    image
  • Свет расадника

    image
    Емисија посвеќена баштованству.
  • Science of Star Wars (2005)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.