Бијес - Вјетар наде: серија


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 6 - серија

Содржина

Саруззо узалуд тражи информације о Ирми, која је ухиќена и пребачена у Савону. Она је одбила прекинути везу с младим Лицатом, одлучна заштитити своју љубав. Сад јој је једина жеља да што прије опет види Сарузза...
У Лиду Лигуре спарно је љето, те су људи све немирнији.
Док Вито, који не зна истину, чека вољену у Буделлу (Утроби), Цонцетта је веќ отпутовала у Швицарску са сином. Одлучна је започети нови живот, но не може заборавити лијепог Вита. Код себе има и пиштољ који је украла Сцхиву, онај којим је Марио Патане (Гиусеппе Де Роса) убио Риналда Воглина (Андреа Прети). Важан доказ којим се могу осудити кривци за тај злочин.
Ближи се дан избора. Док се Сцхиво на све начине покушава домоќи снимке која терети његову кќер и доказује његову болесну опсједнутост Мариселлом, Софиа је увјерена у мужеве добре намјере...
Улоге: Францесцо Тести (Вито Лицата), Гиулиана Де Сио (Ирма Воглино), Елена Руссо (Софиа Фиоре), Массимилиано Морра (Саруззо Лицата), Цосима Цоппола (Цонцетта/ Орцхидеа), Стефано Диониси (Рино Сцхиво), Ангела Молина (Цроцифисса Лицата), Алессандра Мартинес (Луциана Белграно), Туллио Соленгхи (Гианлуца Белграно), Адуа Дел Весцо (Мариселла Фиоре), Мартина Пинто (Гиселла Сцхиво), Антонио Гроссо (Пиетро Патане), Сергио Арцури (начелник Пароди)
Аутор: Теодосио Лосито
Сценаристи: Луиги Монтефиори, Теодосио Лосито, Лаура Сабатино, Алессандро Сциппа
Редатељ: Алессио Интурри
Уредница: Ранка Хорват

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.