епизода: 105

Содржина

Хиларио каже тати да ќе радити као манекен. Роман је шокиран и каже му да то није поштени посао. Гавиота каже мами да је Исадора била код ње и рекла јој је да је трудна јер је спавала с Родригом и да није уопќе било умјетне оплодње. Закључи да му више неќе вјеровати. Цларита јој каже да је вјеровала Монталвима и зато се удаљила од Родрига. Каже јој нека се не брине јер дијете није Родригово. Францисцо каже Софији да му смета Јамесова присутност, те да би га некако требали отјерати. Софиа га подсјети да је имање Родригово, те да ќе Јамес отиќи када Родриго то буде хтио. Францисцо вјерује да је Јамес запрека њиховим плановима. Хиларио и Гавиота се сусретну. Хиларио каже Алонсу да је Гавиота била најбоља радница. Минерва каже Аарону да ќе Родриго избацити на тржиште нову врсту текиле. Аарон каже да морају саботирати његове планове јер се Родриго бацио у подузетничке воде како би се виѓао с Гавиотом јер зна да ќе требати помоќ Вијеќа, а Гавиота ондје ради у Односима с јавношќу. Даниела тражи Гавиоту. Она се изненади када јој каже да је њезина шогорица. Даниела каже да је Исадора Родригова супруга пуким случајем и да њој ријеч "шогорица" значи "жена коју воли њезин брат", а та жена је Гавиота.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.