епизода: 106

Содржина

Даниела предбаци Гавиоти због њезиног понашања према Родригу. Каже јој да је постала арогантна. Каже јој да ако је заборавила Родрига, она ќе помоќи Родригу да и он њу заборави. Гавиота каже да је Исадора била код ње. Даниела каже да је Исадора лажљивица и да је затрудњела само зато да задржи Родрига. Каже јој да њихов брак није сретан и моли је да се наѓе с Родригом макар на минуту. Гавиота се оде наќи с Родригом и на своје изненаѓење угледа Исадору која јој љутито каже да ќе је одвести на састанак с Родригом. Исадора почне осјеќати трудове, а Гавиота је одвезе у болницу. Едуардо честита Алонсу на бриљантном конгресу, а Алонсо одговори да је за све заслужна Мариана. Алонсо пита Едуарда који је проблем измеѓу Гавиоте и Монталва. Едуардо каже да су је Монталви оптужили за проневјеру, те да је све била лаж. Каже да је прави проблем тај што су Мариана и Родриго имали озбиљну везу.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.