епизода: 107

Содржина

Родриго је шокиран када види Мариану у болници. Она му каже да не зна како је Исадора дознала да ќе се њих двоје видјети, те јој је због тога позлило и морала ју је одвести у болницу. Др. Манзано каже Родригу да је добио сина. Гавиота каже Родригу да почиње његов нови живот, да се посвети сину и жени и да их чува. Гѓа Пилар и Даниела сусретну Гавиоту. Гѓа Пилар пита Родрига зашто је Исадора раније родила и зашто је Мариана ондје. Исадора предбаци Родригу што се ишао видјети с Гавиотом. Он јој одговори да јој Гавиота жели пуно среќе. Исадора одговори да ќе се смирити тек када дозна да је Гавиота мртва. Нуриа каже Исадори да насреќу дијете сличи њој. Пита је што је Родриго рекао кад је видио дијете. Исадора одговори да Родриго мисли да је она вјерна жена и да не сумња у своје очинство. Федра каже Исадори да дијете нема ништа с Монталвима. Минерва пита Исадору зашто је раније родила. Исадора одговори нека то пита Родрига и Гавиоту.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.