епизода: 85

Содржина

Аарон каже Патрицију да држи Минерву на оку, каже му да није сасвим присебна и то путовање на које тобоже одлази сигурно је измишљотина. Родриго моли Гавиоту нека га саслуша, она то одбија и он јој пред свима каже да је воли и да им је његова обитељ смјестила како би их раздвојила. Гавиота му не вјерује, а људи око њих мисле да је ријеч о покусу за неку казалишну представу те им запљешќу. Даниела се изненади када сазна да се Софиа удаје и каже гѓи Пилар да јој Францисцо не улијева никакво повјерење и да се надалеко види да он вара Софију. Гѓа Пилар одговори да Францисцо обожава Софију и да јој се једино не свиѓа што ќе живјети тако далеко. Исадора пита Софију је ли сигурна да се жели удати за Францисца. Она одговори да жели и да се иначе не би одлучила за путовање у Јапан. Францисцо каже Естефану што је рекао Софијиној обитељи о послу у Јапану. Родриго и Гавиота разјасне све лажи које су им напричали. Гавиота дозна да се Родриго вратио својој жени и каже му да му жели сву среќу и нека јој више не долази. Родриго обеќа да неќе више долазити.
Оригиналну причу Фернанда Гаитáна за ТВ су адаптирали Карy Фајер и Герардо Луна.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.