епизода: 84

Содржина

Гавиота каже мајци да ју је Родриго отјерао из твртке као ушљиво псето, а сада јој пише препоруке и хвали је. Каже да јој то мирише на некакво зло. Памела каже Федри да предосјеќа да ќе нешто спријечити њезину удају за Аарона. Каже да је он потиштен и увјерена је да је то због Минерве. Родриго тражи Гавиоту како би јој све објаснио, али она не жели разговарати с њим. Францисцо проси Софију, лаже јој да је добио пословну понуду у Јапану и да не жели отиќи без ње. Гавиота исприча инжењеру Авелланеди своју прошлост, чак спомене и своју љубавну везу с Родригом. Сматра да ју је он преварио и не разумије зашто јој је написао писмо препоруке. Инг. Авелланеда каже да је од Родрига чуо друкчију верзију. Чини му се да би њих двоје требали сјести и разговарати, али он не би хтио бити посредник. Савјетује јој да изравно разговара с Родригом, али јој напомене да нипошто не жели проблеме с обитељи Монталво. Каже да је исто рекао Родригу.
Оригиналну причу Фернанда Гаитáна за ТВ су адаптирали Карy Фајер и Герардо Луна.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.