Bush Baby World

BUSH BABY WORLD I. (2017)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Добро дошли у чудесан Бусх Бабy свијет у којему живи пет малених шарених зечева различитих особности који брину да сви људи ноќу имају лијепе снове. Дрво снова њихов је дом, а из цвјетне круне, које се налази на његову врху, сваку вечер излази чаробна прашина која испуњава ноќ прекрасним сновима. Њихове занимљиве авантуре поучавају најмлаѓе гледатеље пријатељству и тимскоме раду те колико је важно вјеровати у властите могуќности и чудесне ствари које наш ум и наше тијело могу постиќи. Краткометражни анимирани филмови ''Бусх Бабy'' настали су 2017. године из пера дјечје ауторице Миранде Ларсон, која је се веќ истакнула сурадњом с Диснеyјем, Ницкелодеоном и студијем ЦБеебиес.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бела и Себастијан (2017)

    image
    Follows the adventures of a slightly wild 6-year-old boy from the French Alps region, close to the Italian border, and his relationship with a generous dog, a...
  • Метеојунаци (2020)

    image
    Шестеро дјеце једног дана открива да својом супермоќи може призвати атмосферске појаве које могу задирати у природу. Сада морају научити управљати својим...
  • Doodleboo (2015)

    image
    Доодлебоо са само неколико потеза оловком успије створити смијешне и симпатичне цртеже који оживе исте секунде након што су обојани!
  • Коцкице бројалице (2017)

    image
    Learning numbers and how to count with colourful personified blocks, each with their own quirks.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.