poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 73

Содржина

Понекад симптоми срчаних проблема могу бити сложени. Није их лако препознати, а спремни смо их приписати нечем другом, као што су умор или бол у мишиќима. У Здрављу на квадрат научите препознати симптоме који упуќују на проблеме са срцем прије него што буде касно.
Тијеком живота, жене се често сусреќу с цистама на јајницима које настају због хормонске неравнотеже. Како се цисте манифестирају и је ли потребна кируршка интервенција за Здравље на квадрат објаснит ќе професор доктор Властимир Кукура.
Пушење, алкохолна пиќа, емоционални стрес. Бол која може трајати неколико минута али и сатима, а некада се измјењује с безболним периодима. Јавља се помањкање апетита и могуќ губитак на тјелесној тежини, напухавање, жгаравица и мучнина након јела. Све то упуќује на симптоме чира на желуцу. У Здрављу на квадрат говорит ќе се о болести која у модерно доба погаѓа све више људи.
Питате ли се зашто нам коса сиједи или зашто прекрасне златне локне дјетета нестану прије него оно наврши 10 година? Знаност је понудила одговоре на ова, али и слична питања. Лијечница Јелена Мештровиќ Штефеков у овотједној емисији испричат ќе још неке занимљивости о природној боји косе.
Целулит је дегенеративна промјена станица поткожног масног ткива која кожи даје ружан изглед наранчине коре. Ако сте веќ испробали скупе индустријске анти-целулитне гелове и креме те нисте задовољни резултатима и желите покушати нешто ново, Здравље на квадрат доноси неколико савјета.
Симптоми депресије могу дневну рутину учинити готово немогуќом. Депресија вас може успорити, приказати сваки проблем веќим него што он јест. Депресија вас може учинити кронично усамљенима. Новинари Здравља на квадрат истражили су има ли помоќи особама које пате од депресије.
У рубрици "Ви питате" бит ќе ријечи о пренаталном течају. У овотједној емисији Здравље на квадрат провјерите како тај течај изгледа.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Код нас дома (2017)

    image
    У новој мозаичној емисији Код нас дома уживо од понедјељка до петка на Првом програму ХТВ-а у свијет популарне културе, глазбе, гастрономије, моде, хобија,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.