епизода: 48

Содржина

Бруно предбаци Аарону што је склопио посао с Артемиовим клијентом. Каже му да сада цијели цех мисли да су играли прљаво и окривљују их за Артемиову смрт. Аарон каже да није Артемио дигнуо руку на себе, сигурно би неки добављачи то учинили. Ацациа се буди из коме, а Јамес схваќа да је изгубила памќење. Гѓа Пилар каже Родригу да се помири с Исадором и да ќе дијете учврстити њихов брак. Јамес покушава спријечити да Мелитон одведе Ацацију. Родриго упозори Мелитона да не смије више злостављати Ацацију јер ќе истина једном изаќи на видјело. Да би очистио свој углед, Аарон сазове тисак како би им рекао да ќе Артемиовој удовици уплатити велики износ. Софиа каже Исадори да је неќе подупријети у томе да отпусте Мариану из твртке, да је Родриго разлог њезине љубоморе јер он не жели дијете с њом. Минерва сугерира Исадори да Гавиоти понуди новац како би она отишла далеко од Родрига и твртке. Гавиота јој каже да измеѓу ње и Родрига нема ничега. У твртки Монталво Родриго доноси дарове запосленицима и наздрави с њима.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.