епизода: 49

Содржина

Родриго каже Исадори да му је најважније да проведе Божиќ с обитељи. Исадора му каже да ќе она бити с родитељима и предлаже и њему да оде мало обитељи, а када се она врати, провест ќе лијепу вечер заједно. Он остане равнодушан према тој замисли, а њу то наљути. Патрицио долази с Ллувиом како би провели Божиќ с Монталвима. Минерва каже да није у реду да доводи бившу љубавницу њезиног мужа на обитељску вечеру и да неќе сјести за стол с њом. Патрицио одлучи отиќи. Родриго одлази Гавиотиној куќи како би јој честитао Божиќ и донио дар. На обитељској вечери Родригу засмета када гѓа Пилар каже да цијени Мариану и да је она кључна особа за твртку, али да угрожава његов брак с Исадором, те жели Мариану премјестити на друго радно мјесто. Цијела обитељ се изненади када им Даниела представи свог дечка.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мала супруга

    image
    Ѓурѓица је отмена и лепа девојка одрасла у Немачкој, која сада са својом мајком Маром живи у једном малом месту у Војводини, у велелепној куќи са базеном коју је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.