епизода: 50

Содржина

Поносна Даниела упозна дечка Елвиса с обитељи. Родриго каже Гавиоти да не подноси што јој шаљу цвијеќе и порукице и да се она смијуљи свим својим обожаватељима. Каже јој да је воли, а она му одговори да не може поднијети што је он са својом женом и пољубе се. Едуардо пита Родрига јесу ли истините приче о томе да су он и Мариана заједно. Родриго одговори да му не може ништа реќи, али нека ту информацију чува за себе. Хиларио запроси Сањуану, а Офелиа каже Роману да јој се Сањуана не свиѓа. Родриго долази куќи, Исадора је бијесна и каже му да су и њезини родитељи схватили какав је њихов брак и да није могла провести Бадњак с њима. Родриго одговори да је одлучио донијети важне одлуке. Исадора га пита је ли она у његовим будуќим плановима.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.