poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 63

Содржина

Како настају подочњаци, чиме су узроковани, тко је посебно подложан, могу ли подочњаци нестати, могу ли нестати тамни колутови испод очију....? Безбој питања која муче многе од вас. Новинари "Здравља на квадрат" истражили су постоји ли рјешење за ову не тако безазлену појаву.
Мислите ли да можете? У праву сте! Мислите ли да не можете? Поновно сте у праву. Погаѓате, у "Здрављу на квадрат" говорит ќемо о аутосугестији. Погледајте у овотједној емисији можемо ли сами себе увјерити у све што пожелимо те како службена медицина гледа на аутосугестију.
Остеоартритис је болест која погаѓа десетке тисуќа наших суграѓана који као посљедицу свакодневно трпе болове, а квалитета њиховог живота знатно је смањена. Новинари "Здравља на квадрат" истражили су који су разлози и може ли се ова болест излијечити.
Зимско је вријеме. Вријеме поледице, али и за многе љубитеље, вријеме скијања. Оно чему се не надамо и на што најмање мислимо су падови и ломови. Како се дочекати и што направити, ако до тога доѓе у "Здрављу на квадрат" објаснит ќе примаријус Мирослав Буљан.
Карцином усне шупљине назива се и орални карцином. То је један од десет најучесталијих узрока смрти у свијету. Ризик је веќи код мушкараца, а након 55. године чак двоструко веќи него код жена. О узроцима, превенцији и лијечењу овога карцинома сазнајте у новој епизоди емисије "Здравље на квадрат".
Људи и даље вјерују у многе митове о здрављу, а ти исти митови понекад их ограничавају у свакодневном животу.
У рубрици "Ви питате" стиже одговор на питање гледатеља Дарка из Загреба - како се најбоље припремити за зимско годишње доба?

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • Na lepše

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.