poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 54

Содржина

Брадавице су нешто с чиме се многи у животу сусреќу. Упорне брадавице осим што су сметње, могу бити и болне. Вирусне брадавице могу бити било гдје на тијелу, а најчешќе су на рукама и врату. Како се лијече, гледатељи имају прилику дознати у овотједном 'Здрављу на квадрат'.
Медицински потпомогнута оплодња скуп је метода и поступака којима се лијечи неплодност. Новинари 'Здравља на квадрат' истражили су које се све методе у Хрватској примјењују и зашто наши суговорници сматрају да у те поступке треба улагати.
Свијест о кроничним болестима бубрега код нас је још слаба, а обољелих је 10 до 15 посто у популацији. Болесници у терминалној фази завршавају на дијализи или трансплантацији, двјема највеќим успјесима медицине у смислу да ниједна друга грана не продужује живот као оне. У 'Здрављу на квадрат' гледатељи могу дознати од какве вам помоќи може бити полица допунског здравственог осигурања у лијечењу болести бубрега.
Бол у зглобовима, повишена температура, осјеќај слабости, осипи по кожи, губитак тежине, умор, осјеќај слабости мишиќа - све ово могу бити симптоми неке од аутоимуних болести. Не зна се што их узрокује, али зна се да је често окидач - стрес. Има ли помоќи? Одговоре доноси овотједно издање 'Здравља на квадрат'.
Инхалирање помаже у лијечењу и смањењу симптома читавог низа респираторних болести - код астме, бронхитиса, алергија. То је метода којом се успијева доќи и до најдубљих дијелова дишног пута и на такав начин олакшава здравствено стање обољелога. У 'Здрављу на квадрат' погледајте како се правилно инхалира.
Приликом одлуке о набавци куќног љубимца треба бити свјестан колику бригу захтијева одабрана животиња те које су њезине потребе. Осим драгости и љубави које куќни љубимац пружа, постоји и онај, не тако лијепи дио. Наиме, куќни љубимци ненамјерно нас могу заразити не толико безопасним болестима. Којим? 'Здравље на квадрат' доноси причу.
Екипа емисије посјетила је нутриционистицу Дарију Вранешиќ Бендер и разговарала о проблему који мучи све више људи - неподношењу млијечног шеќера. У рубрици 'Ви питате' емисија 'Здравље на квадрат' доноси причу о интолеранцији на лактозу.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.