Оценка на корисникот: 7/10
(2 гласови)

сезона: 12

епизода: 1 - COME AS YOU ARE, 1. dio

Содржина

Доживљаје скупине ученика у државној школи Деграсси настављамо пратити и у 12 сезони ове популарне и хваљене канадске серије за младе. Серија је смјештена у свијет који су осмислили Линда Сцхуyлер и Кит Хоод 1979. године, а Нови нараштај четврта је серија у франшизи Деграсси и снимљена је након Тхе Кидс оф Деграсси Стреет, Деграсси Јуниор Хигх и Деграсси Хигх.
Попут својих претходника, Деграсси: Нови нараштај бави се темама које заокупљају младе који се суочавају с различитим изазовима као што су лоша слика о себи, притисак вршњака, сполни идентитет, злостављање дјеце, злопораба дрога и др. Серија је доживјела успјех код критичара (описана је као највјеродостојнија драмска серија за тинејџере на телевизији), а номинирана је и освојила је многобројне награде канадских струковних удруга и медија, 10 ЦСА (Цанадиан Сцреен Аwард), 7 награда Гемини, као и Пеабодy, Теен Цхоице и Yоунг Артист. Четири пута била је номинирана за Приметиме Еммy у категорији најбољег програма за младе.
Деграсси се бави занимљивом скупином адолесцената и младих одраслих особа који у школи Деграсси проживљавају успоне и падове тинејџерског доба. У 12. сезони серија прати Фиону (Анние Цларк), Цларе (Аислинн Паул), Алли (Мелинда Сханкар), К.Ц.-ја (Сам Еарле), Цоннора (АЈ Саудин), Јакеа (Јустин Келлy), Катие (Цхлое Росе), Имоген (Цристине Проспери), Јенну (Јессица Тyлер), Давеа (Јахмил Френцх), Дреwа (Луке Билyк), Адама (Јордан Тодосеy), Бианцу (Алициа Јосиповиц), Елија (Мунро Цхамберс), Оwена (Даниел Келлy), Марисол (Сханице Бантон), Тори (Алеx Стееле), Маyу (Оливиа Сцривен), Тристана (Лyле О'Донохое) и Зига (Рицардо Хоyос). Наставничко особље укључује проф. Ох (Цорy Лее) и равнатеља Симпсона (Стефан Брогрен). 12. сезона у серију уводи нове ликове Микеа Далласа (Деметриус Јоyетте), Цама (Дyлан Еверетт), Бецкy (Сарах Фисхер) и Лукеа (Цраиг Арнолд).
Раѓају се нова пријатељства, стари су односи на кушњи, а супарништво меѓу ученицима досеже нову разину. 12. сезона духовито и с много срца наставља истраживати иновативне приче.
Док се ученици Деграссија враќају на наставу, Дреw одлучи како је погодан тренутак да прекине с Катие и изгради праву везу с Бианцом. Но увјерити Катие да то прихвати други је пар рукава, а Бианци понестаје стрпљења. Цларе се враќа с празника узбуѓена што ќе се поновно повезати с Елијем, али узвраќа ли јој он осјеќаје? Тешко је процијенити, а Цларе га нипошто не жели престрашити.

Слики

Деграсси Тхе Неxт ГенератионДеграсси Тхе Неxт ГенератионДеграсси Тхе Неxт Генератион

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.