сезона: 8

епизода: 2 - документарна сапуница

Содржина

Први на реду био је Андре Богуновиќ (40), из Баќанских Језера. Иако је Андре на почетку био смирен када му је Маријана открила да је добио довољан број писама те да ќе си моќи бирати дјеовјке, на крају је од среќе у одјеќи скочио у језеро!
И Златко Шмер из мјеста Виногради Лудбрешки изненадио је Маријану - прво што је угледала када су се нашли била је урамљена слике предсједнице РХ Хрватске Колинде Грабар Китаровиќ на прочељу куќе! У Доњој Стубици „Аморова вила донијела је писма Марини Пештај која је била пресретна будуќи да их је пуно добила те тако добила шансу пронаќи мушкарца каквог заслужује. У личком мјесту Красно, Матеј Марениќ није мислио да неќе проќи даље, но добио је премало писама. Маријана код њега ипак није дошла празних руку веќ му је предала три, а показала му је и видео поруку једне од дјевојака, што је Матеја на крају ипак мало орасположило.
У Кадумима крај Пореча, Зоран Античевиќ (26) Маријану је дочекао на плажи, радеќи склекове. Осим што је спорташ и фармер, Зоран је и књижевник, па је лијепој водитељици написао и пјесму, а највише ју се дојмио дио гдје је назива 'пожаром хрватске љепоте'! 'Без обзира што си комплексан и што би то веќини дама импонирало…', започела је Маријана, но онда му је открила да и он иде даље те му предала његова писма.
У Станковцима крај Шибеника, Миљенко Мориќ (54) Маријани је поклонио маслинову гранчицу, а она је њему донијела само два писма. 'Нитко нема два живота, па немам ни ја, неќу за њом туговати није једина!', запјевао јој је Миљенко. Тино Трдишевиќ (26) из Поповаче с Маријаном је заплесао неколико латино-америчких плесних корака, но онда је и њега разочарала јер писама није било довољно.
У Барањи су Маријану дочекала браќа, Данијел (29) и Звонко Копривњак (37), а након здравице Маријана је Звонку предала његова писма те му обзнанила да их је довољно да иде даље. Након што је млаѓег брата држала у неизвјесности, на крају је и њему открила да ќе и он бирати дјевојке. Здравко Лукачевиќ (48), из Мандиќеваца добио је такоѓер неколико писма, али недовољан број, а у Отоку крај Сиња, Винко Перковиќ (50), водитељицу је дочекао пјесмом и силно се развеселио када му је рекла да ќе и он наставља свој пут ка љубави.

Слики

Љубав је на селуЉубав је на селуЉубав је на селуЉубав је на селуЉубав је на селуЉубав је на селуЉубав је на селуЉубав је на селуЉубав је на селу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Папарацо (2013)

    image
    Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период. Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од...
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • World Series of Poker

    image
    Wорлд Сериес оф Покер је низ покер турнира који се годишње одржава у Парадисеу, Невада.
  • Лабораторија за духови (2009)

    image
    Join Brad and Barry Klinge, founders of Everyday Paranormal, take ghost hunting to the extreme as they travel the country tackling some of America s most haunted...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.