poster

Ледени планет: Хималаја - дом снијега: документарна серија

PLANET ICE / PLANETE GLACE

Документарец | Франција

сезона: 1

епизода: 4 - документарна серија

Содржина

Од Алпа до Анда, од Арктика до Хималаја... документарна серија нас води на спектакуларан и алармантан знанствени обилазак најпознатијих ледењака на свијету.
Ту су веќ тисуќљеќима, али имају ли ледењаци будуќност? Што ќе отапање значити за људе који живе у тим подручјима? Придружите се стручњацима из Лабораторија за глациологију и околишну геофизику те другим америчким и меѓународним стручњацима на експедицијама до највиших метеоролошких постаја у Еуропи и свијету.
Копродукција: Арте Франце, Мона Лиса, Нова Мéдиа, ТВ5 Цанада, ЦНРС Имагес и ИРД Аудиовисуел

Слики

Ледени планет: Хималаја - дом снијегаЛедени планет: Хималаја - дом снијегаЛедени планет: Хималаја - дом снијегаЛедени планет: Хималаја - дом снијегаЛедени планет: Хималаја - дом снијегаЛедени планет: Хималаја - дом снијегаЛедени планет: Хималаја - дом снијегаЛедени планет: Хималаја - дом снијега

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Изум

    image
    Откријте неке од најузбудљивијих производа које су створили еуропски знанственици и подузетници. Ова серија покрива све, од новог начина уштеде енергије до...
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.