сезона: 1

епизода: 5 - Catching Feelings

Содржина

У овој осмодијелној документарној серији, крените иза кулиса и пратите поп диву Мариах Цареy док се припрема за своју еуропску турнеју.
Осмодјелна серија прати пјевачицу која започиње своју “Сwеет Сwеет Фантасy” турнеју у Великој Британији, Еуропи и Африци, а уз све то планира и своје вјенчање. Мариах јамчи ексклузивни приступ њезином животу иза микрофона, укључујуќи обитељ, пријатеље и њезин особни круг људи који јој помаже да буде на врху.
Мариах'с Wорлд реализирају Буним/Мурраy Продуцтионс у сурадњи са Маги зец Царпет Продуцтионс. Гил Голдсцхеин, Јефф Јенкинс, Фарназ Фарјам и Цхрис Раy су извршни продуценти за Буним/Мурраy Продуцтионс. Мариах Цареy и Стелла Булоцхников су извршни продуценти.

Најпродаванији женски извоѓач свих времена са преко 220 милијуна продатнх албума и 18 синглова који су заузимали прва мјеста, највише меѓу свим соло извоѓачима икада, Мариах Цареy посједује таленат и харизму која одушевљава публику веќ четврт стољеќа. Као пјевачица, текстописац и продуцент, Цареy је освојила 5 Греми награда, 21 нагараду Америцан Мусиц Аwардс, 14 Биллбоард Мусиц Аwардс и Ицон Аwард, а проглашена је за најбољег Биллбоард умјетника десетљеќа и за најбољу пјевачицу миленија од стране Wорлд Мусиц Аwардс. Добитница награда за хуманост, Мариах Цареy је великодушно посветила своје вријеме и енергију у филантропске сврхе, укључујуќи акције Саве тхе Мусиц, Wорлд Хунгер Релиеф, фондације Елтон Јохн АИДС Фоундатион и Маке-А-Wисх Фоундатион, а 2006. успостављена је Мариах Цареy Wисх Ицон Аwард. Крајем љета Мариах се враќа у Лас Вегас а затим креќе за Јужну Америку на своју “Сwеет Сwеет Фантасy” турнеју у Аргентини, Чилеу, Бразилу и Мексику.

Слики

Mariah's WorldMariah's WorldMariah's WorldMariah's WorldMariah's WorldMariah's WorldMariah's WorldMariah's WorldMariah's World

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свијет јазза (2017)

    image
    Емисија која се тематски бави јазз глазбом.
  • Светот на природата (1983)

    image
    Награѓена серија која слави многа чуда природе са драматчним причама дивљег света широм земље. Позната документарна серија која је почела с приказивањем далеке...
  • Human: The World Within (2021)

    image
    Diverse personal stories from around the world reveal how lives, passions and goals are facilitated by the human body's various complex systems; narrator Jad...
  • Shark Week (1987)

    image
    Documentary following sharks and shark attacks.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.