poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 49

Содржина

Чим су избори завршили господарство је испало из фокуса Владе. У јавноме дискурсу све је мање тема које би једине требале бити релевантне - економске. Унаточ томе, господарственици су, оцјењујуќи пословну 2017. годину, искристализирали неколико приоритета. Гледатељи имају прилику дознати више у овотједном издању 'Информера'.
'Информер' пропитује какав би требао бити однос државе према највеќем приватном послодавцу који посрќе под дуговима. Држава се не може претварати да је слијепа јер, не само да Агрокор запошљава велик број људи, него је веќ укључена у тај однос одобравањем големих пољопривредних потицаја.
Друштво се ни иначе не бави квалитетом подузетника. Чешќе се бавимо питањима скупоќе радне снаге. Фински примјер увоѓења зајамченога дохотка веќина је наших подузетника и економиста дочекала на нож. 'Информер' одговара на сљедеќа питања: Зашто је Финска кренула у такав експеримент? Зашто Хрватска неќе?
Унаточ почетним отпорима, стручно оспособљавање постало је тражен модел запошљавања. Но сваке године понавља се иста прича - непрестано нешто треба законски мијењати, па се критерији за стручно оспособљавање објаве тек на прољеќе. Треба ли реќи да до објаве критерија запошљавање није могуќе?
Капитал је ресурс који Хрватска баш и нема у изобиљу. Стога чуди како је мало пажње изазвала чињеница да се огроман износ капитала иселио из Хрватске. Купња Црногорскога Телекома плус купња обвезница Деутсцхе Телекома и будуќи откуп Ине одлит ќе из Хрватске најмање 8 милијарди куна.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • vox nachrichten

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.