сезона: 1

епизода: 5 - Secrets of the Pyramids

Содржина

Компјутерска анимација разбијањем целине у делове открива како су изграѓени објекти попут античког Партенона у Грчкој или огромне средњовековне катедрале у Европи.

Слики

Историја из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог углаИсторија из другог угла

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ku Klux Klan: An American Story (2020)

    image
    A look back at years of largely unpunished violence committed from 1865 to the present day by the Ku Klux Klan, the "oldest terrorist group in the United States".
  • Савремено тумачење српске историје

    image
    Емисија прати развој Срба кроз векове, и како су живели, какви су им били обичаји...
  • Тарих

    image
  • Воени фабрики (2019)

    image
    Неважно колико војника имате, колико су вам паметни генерали или каква вам је стратегија, неќете победити у рату ако немате довољно метака, авиона и хране. ИИ св....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.