poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 14

Содржина

Поражавајуќа је чињеница да је 60 до 80 посто адолесцената заражено ХПВ вирусом! За овотједно издање 'Здравља на квадрат' екипа емисије истражила је како је дошло до те поразне чињенице, а све то поводом Еуропског тједна борбе против рака врата матернице.
Крижобоља спада меѓу најучесталије здравствене проблеме данашњице, а процјењује се да 80 посто људи тијеком свог живота барем једном има болове у крижима или доњем дијелу краљежнице. 'Здравље на квадрат' доноси причу о томе што је, и колико крижима може помоќи декомпресијска терапија.
Прије неколико тједана у емисији 'Здравље на квадрат' емитирана је прича о сладоледу и тому како га је добро јести и зими. У овотједној емисији, након упита гледатеља штети ли сладолед када имамо грлобољу и зашто је уопќе добар, новинари доносе наставак приче.
Губитак осјеќаја задовољства, снаге и енергије, осјеќај кривње, бесперспективности и губитак воље за животом само су неки симтопми депресије. 'Здравље на квадрат' доноси причу о томе како изгледа и како се осјеќа особа која пати од депресије.
Јесте ли знали да се готово 80 посто соли коју дневно конзумирамо односи се на „скривену сол? Сувременим прехрамбеним навикама дневно уносимо чак 5 до 10 грама кухињске соли више него што је потребно људском тијелу. Новинари 'Здравља на квадрат' истражили су која је то храна с високим садржајем соли.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.