poster

Најчудеснији домови на свијету: Обала

The World's Most Extraordinary Homes (2017)

Документарец, Патување, Mини серија | Обединетото Кралство
Режисер: Ed St. Giles

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.7/10

сезона: 1

епизода: 3 - Coast

Содржина

Пиерс и Царолине започет ќе обалну пустоловину вожњом моторним чамцем до једног отока у Норвешкој, гдје ќе провести два дана у четверособној куќи чија је површина свега 100 четворних метара. Потом ќе отиќи на југ Шпањолске у неконвенционалан дом изграѓен на стрмој литици, који има поглед на Средоземно море. Након тога ќе отиќи на други крај свијета, и то на подручје ријасâ Марлбороугх на самом сјеверу Јужног отока Новог Зеланда. Посљедње је одредиште покрајина Нова Сцотиа у Канади, гдје се смјестила куќа обликована по узору на два брода у сухом доку.

Слики

Најчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијетуНајчудеснији домови на свијету

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.