poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 44

Содржина

Ако је у сијечњу нешто занимљиво онда су то засигурно снижења. 'Информер' пропитује јесу ли снижења у хрватским трговинама равна распродајама на какве смо навикнули у иноземству или се цијене намјештају прије традиционалнога сијечањског снижења?
Каменско, Сисциа, МТЧ, Вартекс - некадашњи текстилни дивови дуго то нису. Неки су нестали с тржишта, други се муче с прилагодбом. Велики, троми, скупи, тешко су могли конкурирати најезди јефтине азијске робе. Цјеновно се не могу натјецати, но домаќа се модна индустрија трансформирала у мање, ексклузивније и успјешне приче! Екипа 'Информера' доноси више у овотједној емисији.
Без обзира на то што су по загребачкоме адвенту пљуштале и увреде, чињеница је да су излагачи платили приличан износ не би ли своје производе и услуге понудили на некој од атрактивних локација. Ако сте посјетили адвент онда сте сигурно примијетили да су цијене прилично папрене. Како не би биле када је просјечна цијена најма куќица вртоглавих 35 тисуќа куна? 'Информер' истражује колико је то исплативо.
'Информер' упозорава и на један неповољан тренд који се засад појављује углавном у развијеним земљама. Наиме, све више радних мјеста празне - роботи. Анализе показују како ќе за три до четири године роботи људима одузети око 6 % радних мјеста, а пријете уништавању 57 % радних мјеста у земљама ОЕЦД-а. Хрватска засад не страхује јер четвртој индустријској револуцији ионако гледамо у леѓа.

Уредник: Gordana Gelenčer

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • vox nachrichten

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • À l'Affiche

    image
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.