рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 8.3/10
(7 гласови)

сезона: 1

епизода: 3 - Der letzte Kampf

Содржина

У треќем дијелу прошло је неколико година откако су се Wиннетоу и Олд Схаттерханд вратили с језера Силвер. Апаши живе у миру с бијелцима, а Олд Схаттерханд и његова супруга Нсцхо-тсцхи живе у складу на својој фарми све док проналазак нафте на територију Апаша не поремети њихов мир. Отац и син Сантер желе доќи у посјед нафте и отјерати Индијанце с њихова територија. Долази до убојства над невиним досељеницима, а потом и до рата и премда Олд Схаттерханд долази у помоќ, не успијева спасити Wиннетоуа. Свом умируќем пријатељу обеќава како ќе се бринути о његову народу, а након Wиннетоуова покопа, Апаши бирају Олд Схаттерханда за новог поглавицу.

Слики

WиннетоуWиннетоуWиннетоуFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola Predovic

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.