poster

Мрачни злочини: серија

FROM DARKNESS (2015)

Драма, Криминал | Обединетото Кралство
Режисер: Dominic Leclerc

сезона: 1

епизода: 1 - серија

Содржина

У овој психолошко-криминалистичкој драми, с Анне-Марие Дуфф у главној улози, бивша полицијска инспекторица увучена је у случај убојства који је истраживала прије 15 година.
Касне деведесете, Цлаире Цхурцх је амбициозна млада полицијска инспекторица у Манцхестеру, једина жена у тиму те умногоме различита од својих колега: оштра ока и бритка ума, пуна суосјеќања и још недовољно огрубјела да је не би погаѓала сва бруталност онога што се догаѓа на улицама. Свјесна тога да је у уреду занемарују и да њезина веза с ожењеним шефом нема будуќности, даје отказ.
Цлаире бјежи од мрачног дијела свог живота с којим се не може носити. Живи мирним и сигурним животом на осамљеном шкотском отоку са својим партнером Норриејем и кќери Меган. Но кад на градилишту у Манцхестеру ископају неколико људских лешева, Цлаире почиње двојити, вратити се или не. Иако жели коначно истјерати правду за жртве, итекако је свјесна да ќе цијена повратка у свијет који је оставила за собом бити висока.
Истрагу води виши инспектор Јохн Хинд, Цлаиреин бивши ментор и љубавник. Заробљен у браку без љубави и фрустриран бирокрацијом на послу, Јохн је одлучан у намјери да оживи своју везу с Цлаире, увјерен да она још увијек гаји осјеќаје према њему.
Убрзо пронаѓу нова тијела, а убојица почне Цлаире остављати морбидне поруке... Цлаиреине се емоционалне баријере, које је подигла да се заштити од вањскога свијета, почињу рушити. Може ли си коначно опростити те напокон ријешити злочин који је прогања?
Како би побјегла од мрачне прошлости, бивша полицајка Цлаире Цхурцх пресели се са својим партнером Норриејем на забачено оточје Хебриде. Но, ма колико далеко бјежала, духови прошлости је прате. Кад на градилишту у Манцхестеру пронаѓу десетљеќима стара трупла, над њезин се живот поновно надвије тамна сјена.
Виши инспектор Јохн Хинд посумња да су пронаѓена тијела повезана са старим случајем из 1998. и нестанком неколико жена за које готово нитко није марио... Осим његове бивше штиќенице, Цлаире. Суочен с оптужбама за немарно воѓење истраге, Хинд схваќа да му преостаје само једно - мора потражити Цлаире.
Јохнов поновни улазак у њезин живот узнемири Цлаире и пријети да поремети наоко миран и складан живот који је изградила с обитељи.
Продукција: ББЦ Нортх

Слики

Мрачни злочиниМрачни злочиниМрачни злочиниМрачни злочиниМрачни злочиниМрачни злочиниМрачни злочиниМрачни злочини

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Donna Leon (2000)

    image
    In each story, Venetian detective commissioner Guido Brunetti investigates and solves one or more crimes, usually including murder, in the doges' city, with some...
  • Тропски смртни случаи (2019)

    image
    На тропском острву Мартинику две полицајке су присиљене да се удруже како би решиле неколико случајева убистава. Једна прати закон и ред, док друга има...
  • Reyka (2021)

    image
    In 1994 South Africa, a multiracial couple's daughter is kidnapped. She escapes, and as an adult she becomes a detective. Continuing to deal with her past trauma,...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.