сезона: 1

епизода: 2 - теленовела

Содржина

Томáс и Лоренза напуштају хасијенду. Томáс сматра да би дијете требало остати на имању, но Лоренза га успијева увјерити да Вицториа одсад буде њихова кќи баш као и Милагрос. Кад Ницолáс открије да је Вицториа жива, заповиједи Моралесу да крене у потрагу за њом. Томас, Лоренза и дјевојчице стигли су у Паленqуе гдје кане започети нов живот.
Ондје влада Пруденцио. Он допушта Томáсу и Лорензи да остану, али под једним увјетом: морају се ријешити малене Вицторије. Но, за њих се заложи Пруденцијева кќи Сара која носи дијете свог пријашњег господара. Моралес на исповиједи повјерава оцу Оцтавију да је послушао Ницолáсову заповијед и запалио хацијенду Ел Еден. Открива му и да је Qуинтерова дјевојчица жива јер ју је дао робињи да је спаси. Гутиéррез тражи од Ницолáса још новца за то што је кривотворио власнички лист њему у корист. Ницолáс заповиједи да га убију.
Пролази дванаест година. Вицториа и Сарин син Мигуел добри су пријатељи, воле се, играју и проводе много времена заједно. У обреду Милагрос и друге дјевојчице сазнају појединости о својим прецима и прецима својих предака. Вицториа честита Милагрос и повјерава јој како једва чека дан кад ќе и сама овако упознати своје претке. Остале дјевојчице Милагросине доби ражалошќују је: кажу јој да не може упознати своје претке јер су јој родитељи били бијелци. Да је додатно повриједе, говоре јој да је ружна.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Легенде Сарајева

    image
    Документарни серијал о повијести Сарајева
  • Civilizations (2018)

    image
    Nine-part series telling the story of art from the dawn of human history to the present day, for the first time on a global scale. It is now nearly half a century...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.