poster

Кронике Матта Хаттера

Matt Hatter Chronicles (2011)

Режисер: Nigel Stone, David Baas

сезона: 3

епизода: 6

Содржина

Тенороц позива Тик Така, злочинца који може вратити вријеме. Но када Матт успије осујетити све Тик Такове покушаје да ослободи заточенике Кроника, Тенороц се усредоточава на кључни тренутак у прошлости, онај коначног обрачуна с дједом Алфредом у Земљи развалина. Могу ли Матт, Роxие и Гомез спријечити Тенороцов тријумф и пропаст Мултисвемира?

Слики

Кронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта Хаттера

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    The cheeky little Raven and his friends are making the forest unsafe again and experiencing many exciting adventure
  • Лола и бројеви

    image
    Лола, заиграна мала дјевојчица стално је у покрету и увијек спремна заједно са својим пријатељима бројевима бројати од 1 до 10. Идемо бројати с њима!
  • Holiday

    image
    Let’s see how children are vacationing at the lake!
  • Сретна ливада

    image
    Доѓите и посјетите шуму с нама да видите наше мале пријатеље. Двије веселе зечице Сари и Нати јако се забављају. А заједно с њима упознат ќете и друге симпатичне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.