"Матт Хаттер" је пустоловно-хумористична анимирана серија о Матту, обичном дјечаку који открива да његова обитељ брани улаз у другу димензију која се зове Мултисвемир. Како би спасио наш свијет и Мултисвемир, Матт се мора борити и заробити злогласне негативце из филмова, митова и легенди.
Амерички школарац Матт Хаттер стиже у кино Цоронет у Лондону и сазнаје да му је дјед нестао. Ондје открива тајну збирку невјеројатних направа и оружја у древној књизи с насловом Интерактивне акцијско-пустоловне кронике те улаз у другу димензију, Мултисвемир. У Регији рушевина упознаје савезнике Роxие (трагачицу) и Гомеза (чувара) те се суочава са заклетим непријатељем лордом Тенороцом и његовим послаником зла, Црним витезом! Матт, Роxие и Гомез заједничким снагама настоје спријечити неповредивог Црног витеза да украде Свети калеж хармоније, што би осудило Мултисвемир на вјечну пропаст!

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.