сезона: 42

епизода: 13 - Dawn of Humanity

Содржина

Овај документарац је хроника највеќег откриќа фосила нашег доба. Снимали смо откриќе, а сада се поново исписује прича о пореклу људског рода и попуњава празних милион година у фосилним подацима о еволуцији. У тој празнини лежи освит човечанства.

Слики

НоваНова

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Nova ScienceNow (2005)

    image
    David Pogue gives the third degree to scientists pushing the limits of technology - not only to solve horrific murders, but to try to prevent crimes. Peer inside...
  • Убице из свемира (2021)

    image
    A mysterious informant investigates each disaster-in-the-making via a wide range of experts who've studied some of science's most unbelievable wonders.
  • Разоткривање космоса (2014)

    image
    Запањујуќа ЦГИ анимација и научне мисије истражују скривене тајне око настанка и судбине свемира, слојевито уклањајуќи планете, мјесеце и галаксије.
  • Свемир (2010)

    image
    Који су се узбудљиви догаѓаји збили у првој секунди послије Великог праска? Како су настали плиновити дивови Јупитер и Сатурн? Какви би увјети и догаѓаји могли...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.