епизода: 9 - Серијски програм

Содржина

Завирите у тајне породица! Колико тајни се крије у нашем најближем окружењу? Да ли смо свесни свега што се дешава око нас и колико смо заправо спремни да се суочимо са истином? Документарно играна серија инспирисана је управо свакодневним породичним животним причама: од неочекиваних љубавних афера, драматичних бракоразводних парница, тешких суѓења, до застрашујуќих породичних откриќа. То су приче о љубави, пожуди, страху и лажи, о превари и насиљу. Тајне о породичним проблемима о којима се не говори у јавности, о животним трагедијама за које верујемо да се увек догаѓају другима, само не нама.

Потресне приче које гледаоцима, бар на трен, омогуќавају да завире у животе других људи који остављају утисак среќне породице, а у њиховом дому, измеѓу четири зида, одвија се права животна драма. Реч је о играно – документарној форми, а свака епизода је посебна прича. Гледаоци ќе имати утисак да гледају ситуације које као да су снимљене скривеном камером.

Слики

Породичне тајнеПородичне тајне

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Wелцоме то тхе Балканс

    image
    "Wелцоме то тхе Балканс" путописна је емисија Мексиканца Карлоса Франка који од 2015. године живи у Србији. У емисији се гледаоцима приказују лепоте Србије и учи...
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.