сезона: 1

епизода: 120

Содржина

Новинари популарне магазинске емисије прате актуалности, како у животним, тако и у шоубиз темама. У првој епизоди, након краќе паузе, доносимо интервју са Здравком Чолиќем, истражујемо исплати ли се уистину куповати храну и куќне потрепштине у БиХ, Србији и Словенији те многе друге занимљиве теме. Све што требате можете погледати у „Све у шест од понедјељка до петка у 18 сати на РТЛ Телевизији!
Антонија Ступар Јуркин води нас кроз теме о којима сви расправљамо у кругу обитељи, пријатеља или једноставно уз поподневну каву на омиљеном нам мјесту, заправо о правим, животним темама. Како уштедјети, направити ручак с мало намирница, што може помоќи у одгоју дјецу, јесу ли мушкарци с Марса, а жене с Венере, како одабрати вртиќ, показати колико су нечисте ствари које свакодневно користимо… - само су неке од тема које ќе се обраѓивати сваким радним даном.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.