сезона: 1

епизода: 98 - теленовела

Содржина

Марио и Магдалена се сваѓају јер му она није рекла да се сусрела с Рицардом. Милагрос каже Рафаели да је Марцело упознао Аиду Луго. Норма каже Луцíји да је чула како Алфредо зове Ребецу Адрианиним именом. Луцíа то спочитне Ребеци. Амадор и Назарио се сваѓају због уговора који је Амадор потписао с добављачком твртком. Назарио излази из творнице, а радници започну штрајк. Нора подсјеќа Глорију да јој је дужница. Нора наставља с психотерапијом, а Ромáн је моли да не разговарају о Луцíји. Алфредо назове Ребецу како би је замолио да се састану јер се жели опростити од ње. Она пристане. Алфредо савјетује Даниели нека не гњави Марцела јер ќе га вјеројатно отјерати од себе. Луцíа је јако тужна јер се Марцело враќа у Мéxицо. Милагрос одлази у цркву и исповиједи се оцу Самуелу да је убила Марцелова оца.

Оригинална прича: Јосé Цуаухтéмоц Бланцо и Марíа дел Цармен Пена Тамаyо

Слики

Боја страстиБоја страстиБоја страстиБоја страстиБоја страстиБоја страстиБоја страстиBoja strasti 01Boja strasti 02Boja strasti 03Boja strasti 04Boja strasti 05Boja strasti 06Boja strasti 07Boja strasti 08

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.