Оценка на корисникот: 9/10

епизода: 400

Содржина

ХТВ емитира 400. емисију Пола уре културе, која веќ 12. годину заокупља пажњу гледатеља својом оригиналношќу, провокативношќу и специфичним бављењем темама из културе и умјетности. Чим се емисија појавила, почела је на друкчији начин третирати културне проблеме и феномене, унијевши нову и свјежу проматрачку позицију. Управо због свега тога Пола уре културе свих се 12 година равноправно по гледаности носила с емисијама политичког и забавног садржаја.
У 400 емисија Пола уре културе продефилирали су сви најважнији актери хрватског културног живота, као и неке највеќе звијезде еуропске књижевне сцене (Алаин де Боттон, Фрéдéриц Беигбедер, Мицхел Хоуеллебецq, Амéлие Нотхомб, Пасцал Бруцкнер, Ницк Хорнбy, Пиерре Мéрот, Орхан Памук, Кен Фоллет).
Екипа Пола уре културе у ових 400 емисија није се битније мијењала. Уз уредницу Бранку Каменски, од прве емисије раде Дражен Илинчиќ, Ивана Антуновиќ Јовиќ и Вјера Бален Хеидл која је сада у мировини, а ускоро се њима придружује Кораљка Киринчиќ. Касније долазе новинари Влатка Коларовиќ, Јелена Јиндра, Слаѓана Буковац и Гордан Нухановиќ.

Автор: Branka Kamenski
Водител: Branka Kamenski
Уредник: Branka Kamenski
времетраење: 30 мин

Слики

Pola ure kulturePola ure kulturePola ure kulture

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Срцем кроз равницу (2021)

    image
    Срцем кроз равницу је путописна емисија, која је настала са идејом да се представе све лепоте културне баштине на северу земље. - Да се осветле подаци из...
  • Имамо решење

    image
    Циљ серијала ‘Имамо решење’ је афирмација домаќе науке и струке кроз презентацију практичних решења примењених на фармама, плантажама и пољопривредним...
  • Приче с Истока (2006)

    image
    Одважне, неиспричане приче из целе Азије и Пацифика. Ал Јазеерин дубински, тједни програм о актуалностима из најнасељеније регије света.
  • ARD-Buffet (1998)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.