poster

Код Ане

Kod Ane (2007)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 3/10

сезона: 2

епизода: 13

Содржина

Произвоѓачи маслиновог уља из Истре, Босиљка и Дуилио Белиќ данашњи су Анини гости. Гледатељи од Ане могу научити како направити уштипке од бакалара те манештру од сланутка. За десерт Ана ќе послужити сорбето од чоколаде и кексе од пистација. Гости ќе Ани испричати многе тајне узгоја маслина и производње квалитетног уља, а Ана ќе њима открити који детаљ или тајни састојак маштовитих јела који ќе се наќи на њеном столу.

Слики

Код АнеКод АнеКод АнеКод АнеКод АнеКод Ане

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • 15-минутни оброци на Џејми (2012)

    image
    Настављајуќи успех претходних серијала, Џејмијеви петнаестоминутни оброци дижу концепт брзих, свакодневних оброка на виши ниво. Скраќујуќи процес кувања још више,...
  • Како побиједити Боббyја Флаyа (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Schmatzo (2013)

    image
  • Патрола на автопат (1999)

    image
    Ова серија доноси најлуѓе авантуре чланова новозеландске цестовне патроле; пуно каоса на аутоцестама, возачких неподопштина, брзих потјера с аутима и псима у...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.