Содржина

Еxплозив од сада можете гледати на програму Прве телевизије суботом и недељом од 18.50!
Емисија живи веќ 14 сезона и доноси нам потресне приче због којих вредни репортер на челу са уредницима Маријом Пребег и Дејаном Вученовиќем обилазе Србију и регион. И то све у служби обичних људи, појединаца, чије животне приче новинари емисије преносе искрено, отворено и сурово.
“Оно што издваја “Еxплозив” су прице о људима који живе меѓу нама, а који завреѓују пажњу да се о њима прича”, истиче уредник Дејан Вученовиќ.
Променио се термин емитовања, па ќете од 9. марта у причама “Еxплозива” моќи да уживате суботом и недељом у 18.50 на програм Прве телевизије!
“Веќ од суботе 9. марта на програму Прве телевизије је "Еxплозиву" у новом руху, тачније, враќамо се оним краќим, занимљивијим, експлозивнијим причама, које су нас и издвојиле од осталих програма у понуди”, подсеќа уредница Марија Пребег.
“Бавиќемо се великим темама и то на начин како оне утичу на обичног човека, било да су оне политичке или друштвене, али без аналитике”, закључује уредница.

Слики

Еxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив ЗонаЕxплозив Зона

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Полиција за животиње у Филаделфији: Специјално издање (2008)

    image
    'Полиција за животиње - Пхиладелпхиа' бори се против злостављања и окрутности према животињама. Овај серијал доноси Вам нецензуриране приказе животиња над којим...
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.