Содржина

Квиз "Победник" састоји се од пет игара, које садрже задатке из разних области знања.
Игре су меѓусобно различите по форми и садржају. Свака игра има своја правила такмичења, свој систем бодовања и одреѓени временски рок за решавање задатака.
Поени једног такмичара зависе од његовог учинка, али и од учинка супарника.
Такмичари у квизу знања "Победник“, осим самог знања (ошта култура и информисаност), треба да покажу и друге вештине: такмичарски дух, опрезност и одлучност, закључивање и повезивање, перцепцију и концетрацију, спремност и способност презентовања свог знања у задатом року и према утврѓеним правилима игара.
У свим играма такмичари користе екране осетљиве на додир.
У квизу учествују два такмичара. Такмичар са веќим укупним и коначним бројем поена, постаје победник епизоде и осваја новчану награду.
Такмичар који победи свог супарника у једној епизоди, наставља даље, те постаје један од два такмичара у следеќој епизоди, и тако наставља да се такмичи и прикупља све више новца од сваке нове победе, све док не доживи пораз.
Игре су меѓусобно различите, а у задацима се могу комбиновати различите области знања - природне и друштвене науке, уметност, култура, спорт, медији, забава, занимљивости, информисаност.
"Одувек сам волела квизове, јер су ми баш занимљив формат, а и у њиема увек можете нешто да научите или да се подсетите нечега", каже водитељка, која је у свој резиме својевремено уписала и место водитељка квиза “Луди камен”.
На пласман такмичара утичу и вештине сналажења, промишљања, брзог и исправног реаговања, како би успели да одговоре, не само на задатке, веќ и на правила, динамику и задате рокове.
"Ово је динамичан квиз у којем победник осваја 20.000 динара, а наставља да се такмичи све док не изгуби. Прилика да освајате новац је ту, само морате да побеѓујете противника. И то је оно по чему овај квиз разликује од других", наглашава Александра.
Ако сте пунолетни (18+) држављанин/држављанка Републике Србије, са пребивалиштем у Републици Србији, пријавите се лично за учешќе у квизу "Победник", на један од два начина:
1. Попуњавањем и слањем формулара онлине на:
хттпс://www.прва.рс/програм/емисија/победник/пријава
2. Попуњавањем и слањем формулара у wорд документу на е-маил адресу: пријава.победник@прва.рс, при чему формулар можете преузети са странице: хттпс://www.прва.рс/ресоурцес/филес/Формулар-е-маил-квиз_Победник.доцx

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.