епизода: 43

Содржина

Марина је менаџер хотела у граду. Њена каријера наилази на лош период кад сазна да њена мајка Беатрис Реверте болује од тешке болести. У исто време у месту 'Нуестра Сењора дел Мар' живи Дамијан Фабре, млади капетан који поседује рибарски брод 'Ла Темпестад' (Олуја). Дамијан је задужен за снабдевање рибом фабрике рибљих конзерви 'Нептун'. Естерсита, ќерка градоначелника, опседнута је Дамијаном, који после њених упорних удварања попушта.
У граду се појављује Мерцедес Артигас, мистериозна и елегантна жена. Она је власница 'Нептуна' и очајнички јој је потребан неко ко ќе спасити фабрику од банкрота. Нуди Марини шансу да поправи свој професионални живот тако што ќе преузети финансијски и административни менаџмент у фабрици. Марина прихвата да се пресели у град, али Мерцедес крије велику тајну: она је Маринина права мајка. Још док је била врло сиромашна у њу се заљубио криминалац Ернесто кога је одбила, јер је била заљубљена у Леонарда са којим је остала у другом стању. Бесни Ернесто убио је Леонарда, а Мерцедес је побегла и убрзо после тога родила је близанкиње: Марину и Магдалену. Ернесто је отео Магдалену, обешчастио и осудио на живот проститутке. Да би спасила Марину од исте судбине, Мерцедес је одлучила да је да на усвајање. Богати и згодни Ернан још од детињства је заљубљен у Марину. Довољно је моќан да добије све што пожели, али Марина воли Дамијана и да би га учинила љубоморним прихвата Ернаново удварање..
МАРИНА (XИМЕНА НАВАРРЕТЕ)
Самоуверена девојка која је успела да се одржи у суровом свету. Понуѓен јој је посао у малој рибарској луци где упознаје Дамијана, љубав свог живота. Иако многе препреке стоје на путу те везе, њихова љубав је јача од тога. Штавише, њена прошлост постаќе садашњост. Сазнаје да је усвојена и да има сестру близанкињу, упознаје своју праву мајку и открива истину о Ернановим пословима. За све то Марина ќе морати да докаже своју зрелост и снагу да се избори са искушењима која јој доноси судбина.
ДАМИЈАН (WИЛЛИАМ ЛЕВY)
Капетан и власник рибарског брода 'Олуја'. Леп и храбар, одлучан да се супростави свим проблемима, али љубав коју осеќа прама Марини, тера га да напусти родни град. Упознаје Магдалену, Маринину сестру близанкињу, која ќе се такоѓе заљубити у њега. Али за Дамијана нема светије ствари од љубави према Марини за коју ќе се борити.
ЕРНАН (ИВАН САНЦХЕЗ)
Маринин школски друг. Згодан, моќан и на челу банде отмичара и трговаца људима. Не оклева да убије сваког ко му стане на пут. Још од школе опседнут је Марином. Нико му није посветио пажње и љубави, док га Ернесто није узео под своје и 'научио' основама преживљавања. И поред свега тога ривалство измеѓу Ернана и Ернеста у борби за превласт доводи до тога да су у стању да се поубијају.
МЕРЦЕДЕС (ДАНИЕЛА РОМО)
Маринина биолошка мајка. Снажна и одлучна жена, спремна да се ухвати у коштац са сваком препреком да би постигла своје циљеве. Ернесто јој је одузео једну ќерку коју је осудио на живот насиља и проституције. Да би заштитила другу ќерку дала ју је на усвајање. Брзо је стекла велико богатство и поштовање околине. Учинила је све да спаси ќерку Магдалену из блата, а исто толико је спремна да учини за Маринину среќу.
ЕРНЕСТО (МАНУЕЛ ОЈЕДА)
Зао и моќан човек, воѓа банде која тргује људима. Био је заљубљен у Мерцедес, али кад сазнаје да она воли Леонарда и да очекује његово дете, убија Леонарда и одузима јој ќерку. Кад сазна да Мерцедес има још једну ќерку, решио је да казни све три жене.
ФУЛГЕНСИО (ЦЕСАР ЕВОРА)
Похлепни и корумпирани градоначелник рибарског градиќа. Усвојио је ќерку Естерситу, коју штити или малтретира, зависно од околности. Штити банду којој је на челу Ернан тако што пушта да илегална 'роба' уѓе у луку.
ЕСТЕРСИТА (ЛАУРА ЦАРИМИНЕ) Каприциозна, арогантна и препотентна као и њен поочим Фулхенсио. После удаје за Дамјана доживи несреќу и нестаје. Изгубила је памќење и постала Ернестова љубавница. Раѓа Дамијановог сина који јој је одузет. Ернан јој помаже да се извуче с тим да убије Фулхенсија.
МАГДАЛЕНА (XИМЕНА НАВАРРЕТЕ) Маринина сестра близанкиња. Отета је од мајке и одрасла је у свету насиља и зла и постала хладна и лукава. Чезне за љубављу. То јој пружа мајка, али она жели Дамијана, иако зна да ќе га заувек изгубити кад се појави Марина.

Слики

OlujaOluja - La Tempestad 02Oluja - La Tempestad 03Oluja - La Tempestad 04Oluja - La Tempestad 05Oluja - La Tempestad 06Oluja - La Tempestad 07Oluja - La Tempestad 01Oluja - La Tempestad 08Oluja - La Tempestad 09Oluja - La Tempestad 10Oluja - La Tempestad 11Oluja - La Tempestad 12Oluja - La Tempestad 14Oluja - La Tempestad 15

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Скривене страсти (2003)

    image
    Прешавши границу и оставивши за собом домовину која им је пружила мало лијепих тренутака и много невоља, браќа Реyес доселила су се у мали, живахни градиќ у којем...
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.